fredag 10 juni 2011

Valpar 1

Vad är det sötaste som finns???
Rätt svar är "ungar"...alla sorters ungar...våra egna människoungar, kattungar, rådjurskid, sköldpaddsbarn...ja alla ungar är sötast...och små svarta hundvalpar är de som tar hem det stora Sötpriset idag hemma hos oss.

Sheila...vår underbara lilla CavaPoo har igår, den 9/6 nedkommit med två välskapta gosemyssöta minismå valpar. Förlossningen gick jättebra och vi bara satt och tittade på och berömde henne.



Den första lilla valpen födde hon ensam på dagen när barnen var i skolan och jag var i stan på ett möte. Vi trodde hon skulle föda nästa vecka, så vi var inte alls beredda...men det gick ju bra ändå.
Sheila valde därmed själv var hon skulle föda och det blev på Joys säng...flickigt och vackert med vitt överkast, vita nallar och rosenkuddar...nu indränkt i Vanish förpassat till 60 grader i tvättmaskinen..."Lita på Rosa"


Jag tar en liten matpaus i väntan på nästa valp. Det var ungefär tre timmar emellan.


Så när det började komma värkar med nästa valp fick jag hålla den lilla förstfödda. Hon kryper omkring som en lillsäl och letar efter di.


Så med nytt syskon bredvid är hon tillbaka i mammas famn.


Hur liten är man om man är mindre än en hand?
Svar: Väldigt liten!!!


Jag hade i alla fall hunnit förbereda så mycket att jag byggt en stor fin valplåda i köket där Sheila brukar ligga. Nu bäddade vi med mjuka filtar och gjorde fint till den nya lilla hundfamiljen.


Valparna verkar trivas bra och väntar här medans mamma Sheila är ute.


Nu ligger de här tillsammans och är bara så där helt underbara, varma, mjuka och gulliga!!!

Kram Lena!

1 kommentar:

  1. Så otroligt små de är! Vilken härlig känsla att ha de små i huset också!
    Lycka till med de små "spädbarnen"!
    Kul att du ville visa lite bilder!
    kram
    Lisa

    SvaraRadera